INFIMA

Informacija o realizaciji nastavnog procesa u Kantonu Sarajevo

snijeg zima
S obzirom da se još uvijek nisu stekli adekvatni uvjeti za nesmetano odvijanje nastavnog procesa, posebno s aspekta bezbijednog dolaska učenika u školu, obavještavamo Vas da će nastava u svim osnovnim i srednjim školama na području Kantona Sarajevo biti u prekidu i u narednom periodu, odnosno nastava se neće odvijati u ponedjeljak 20.02. i utorak 21.02.2012. godine.
 
Isto tako, napominjemo da se režim rada vrtića u sastavu JU „Djeca Sarajeva“ vraća u uobičajeno stanje odnosno od ponedjeljka 20.02.2012. godine, odnosno vrtići, čiji spisak dostavljamo u prilogu, će u terminu od 06,30 do 17,00 sati biti na raspolaganju roditeljima za boravak njihove djece u spomenutoj predškolskoj ustanovi.
 
Preporučuje se Univerzitetu u Sarajevu, kao i njegovim članicama da svoj rad u narednoj sedmici prilagode navedenim vremenskim uslovima.
 
O svim novim informacijama u vezi sa realiziranjem nastavnog procesa će svi učesnici u odgojno-obrazovnom procesu biti blagovremeno obaviješteni putem sredstava javnog informisanja, odnosno u utorak 21.02.2012. godine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *